Upphandlarens guide till kvalitet

Vid köp av kyckling via offentlig upphandling är det oftast priset som är styrande. Men det går att ställa andra krav. Den här broschyren vänder sig till dig som på något sätt arbetar med upphandling av livsmedel inom kommun, landsting eller annan offentlig verksamhet. Den ger dig praktisk vägledning kring vilka krav du kan ställa i en upphandling och varför du ska göra det.

Broschyren innehåller även goda kycklingrecept anpassade för storkök samt inspiration från en kommun som lyckats att upphandla enligt andra kriterier än endast lägsta pris.

Ladda ner broschyren som en pdf här, eller beställa den i tryckt form nedan.

 

Beställ material


För att beställa fler publikationer samtidigt, klicka här »


Publikation Upphandlarens guide till kvalitet
Antal ex*
Leveransadress
Namn*
Företag 
Adress*
Postnr, ort*
Telefon 
Fax 
E-post*
Företag 
Adress 
Postnr, ort 

Fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska.