Att veta vad man äter

I broschyren Att veta vad man äter presenteras fakta om den unika svenska kycklingen med punkter som djuromsorg, klimat, konsumtion och produktion.

I broschyren berättar
Svensk Fågels vd Maria
Donis tillsammans med
några svenska kyckling-
bönder om några av
skälen till att den svenska
kycklingen är unik.

 

Du kan även läsa om det foder som kycklingarna serveras och om den goda hygien och de kontroller som kännetecknar svensk kycklinguppfödning. Spårbarhet och märkning är andra rubriker i broschyren.

Du är välkommen att ladda nedan ner foldern som pdf, eller beställa det tryckta formatet.

Att veta vad man äter (.pdf)

 

Beställ material


För att beställa fler publikationer samtidigt, klicka här »


Publikation Att veta vad man äter
Antal ex*
Leveransadress
Namn*
Företag 
Adress*
Postnr, ort*
Telefon 
Fax 
E-post*
Företag 
Adress 
Postnr, ort 

Fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska.