Fågel — en rätt i tiden...

 

Marie-Louise Tham, ger bästa tipsen!
Kyckling är bra på så många sätt... Det är fullt av näringsämnen som vår kropp behöver, och det är lätt att laga. Ja, kyckling är nyttigt och uppskattas av både stora och små. Och kanske bäst av allt - det funkar lika bra till vardags som till fest!

Här hittar du smarta tips, lär dig stycka kyckling som ett proffs och kan låta dig inspireras av fantastiska recept!

Aktuellt


tis 27 dec 2016

Årets kvinna: Svenskar bör låta sig inspireras av kök i andra länder

Maria Masoomi är kocken, dietisten, inspiratören och kokboksförfattaren som nyligen utsetts till Årets Kvinna av tidningen Tara.vi bytte några ord ed henne...


ons 21 dec 2016

Jakten på Bubba

Johan Hedberg, mest känd som Matgeek, är en av Sveriges största matnördar och YouTubers. Omkring 100 000 tittare tar varje dag del av hans tips, funderingar - och matlagning. Vi fick byta några ord med profilen som har fullt upp med jakten på Bubba...


tis 13 dec 2016

10 saker du kanske inte visste om livet på våra gårdar


fre 9 dec 2016

Jul på svensk kyckling och kalkon

Inspiration till julbordet


fre 9 dec 2016

Kycklingklubbor med jordärtsskocka och rödvinssås

Sugen på något gott och värmande? Testa det här fantastiska receptet av Alicia Hedlund.


ons 23 nov 2016

Dukar upp till fest i samband med Årets Kock 2017

På söndag är det första advent men redan idag dukade Svensk Fågel upp till julbord i samband med delfinalen av Årets Kock i Helsingborg. Svensk Fågel, som är en av flera sponsorer, ville belysa det breda utbudet av fågelprodukter som finns idag och bytte julklassiker som julskinka och prinskorv till varianter helt på fågel.


Middagstipset

Rullad kycklingfilé av Ubbe