AKTUELLT

mån 17 okt 2016

Välkommen på branschmöte den 22 november

Den 22 november bjuder Svensk Fågel in till branschmöte på Elite Stora Hotellet. Glöm inte att anmäla dig!


fre 23 sep 2016

Kronfågel nominerade till Årets leverantör

När dagligvarubranschen samlas till gala den 29 september är Kronfågel en av tre finalister till det prestigefyllda priset Årets leverantör.


tis 30 aug 2016

Möte med Christofer Fjellner

EU parlamentarikern Christofer Fjellner besökte Svensk Fågel och fick lära sig mer om vår bransch, varför vi är så framgångsrika när det gäller god djurhälsa, livsmedelssäkerhet och djurvälfärd. Vi passade också på att lyfta frågor som är aktuella på såväl europeisk nivå som nationellt.


tis 23 aug 2016

Nordic Poultry Conference 2016

Den 7-9 november äger årets Nordic Poultry Conference rum i Billund i Danmark. Läs mer och registrera dig.


mån 22 feb 2016

Kallelse till förenings- och bolagsstämma

Kallelse till föreningsstämma i Föreningen Svensk Fågel och bolagsstämma i Svensk Fågel Service AB fredag den 18 mars 2016 på Söderköpings Brunn, Skönbergagatan 35, 614 21 Söderköping.


tis 16 feb 2016

Glädjande att problemen i USA uppmärksammas

Nyss hemkommen från USA konstaterar jag att även om möjligheterna att exportera svensk premiumkyckling till USA är mycket små, då avståndet begränsar för att exportera färsk kyckling, så finns det annat som vi kan exportera. Kunskap. Vår modell för uppfödning av djur utan onödig antibiotikabehandling eller tillväxtantibiotika som ska öka den så kallade produktiviteten, vilket har varit förbjudet i Sverige sedan 1986, borde bli allt intressantare för amerikanarna att försöka ...


En sida för medlemmar...

Här kan Du läsa den senaste informationen från VD, veterinär och rikslikare. Du finner även aktuellt djuromsorgsprogram, lagar och Svensk Fågels remissvar samt ett kalendarium

Och har Du några frågor eller andra funderingar så tveka inte att höra av dig till oss på kansliet!