ÄR DU HÅLLBAR LILLE VÄN?
Om svenska ungdomars lunchvanor

Varje dag serveras 1,3 miljoner portioner skolmat i Sverige. Men varifrån kommer maten och hur enkelt är det för svenska ungdomar att göra medvetna val när det kommer till dagens viktigaste måltid?

Under ett lunchseminarium tittar vi närmare på hur hållbar den svenska skolmaten är oavsett om den serveras i ett kommunalt skolkök eller via lunchkuponger på en snabbmatsrestaurang. Moderator är Madeleine Westin.

Medverkande i paneldiskussion:
• Maria Masoomi, matvisionär
• Marie Lange, doktorand i kostvetenskap
• Jenny Andersson, ordförande Svensk Fågel
• Helena Nanne, andre vice ordförande MUF
• Aida Badeli,Grön Ungdoms förbundsstyrelse

När: Onsdag 5 juli, klockan 12:00-13:00
Var: Almedalspaviljongen, Donnersgatan 2
Mat: Vi bjuder på wraps

Varmt välkommen!
Maria Donis, VD Svensk Fågel