Kycklingwraps med sweet chili och mango

Härligt goda wraps med färdiggrillad kyckling sweet chili. Passar både till utflykten eller till fredagsmyset.

Ingredienser

  • 600 g färdiggrillad sweet chili kyckling (eller vanlig färdiggrillad kyckling i bitar blandad med 2 msk sweet chili-sås)
  • 1 stor gurka, skalad, urkärnad & skuren i tärningar
  • 1 stor mogen mango, skalad, urkärnad & skuren i tärningar
  • 3 salladslökar, hackade
  • Rädisor
  • ½ tsk chili flakes
  • 1 kruka romansallad
  • 1-2 msk sesamfrön, rostade i en panna
  • Salt & nymald svartpeppa

Gör så här

Blanda samman gurka, mango, salladlök, sesamfrön & olja i en skål. Smaka av med chili, salt & peppar. Värm kycklingen lite i en stekpanna (om den ska serveras direkt).
Bygg ihop din wrap genom att placera ett par salladsblad ”klockan 12” på tortillan. Lägg på ett par msk gurka-mango salsa och ovanpå det, kyckling. Vik upp underkanten och vik därefter in höger, resp. vänsterkanten mot mitten.

Servera direkt eller rulla in i smörgåspapper för att ta med på utflykten!