Om Oss

  • Om Svensk Fågel
  • Om märkningen
  • Medlemsföretag
  • Bondeporträtt
  • Produktionskedjan
  • Historia
  • Svensk Fågels styrelse
  • Verksamhetsberättelse
  • Kontakt & medarbetare
  • Myter och fakta om svensk kyckling
  • Nyheter
  • Fågel i siffror
  • Fågel och forskning
  • Svensk Fågels integritetspolicy och GDPR

Material och inspiration

  • Material
  • Faktablad
  • Hälsa och recept
  • Kycklingens delar
  • Lär dig stycka kyckling
  • Säkra kycklingstips
  • Våga Fråga
  • Näringslära
    • Mat vid träning – hälsotips från dietisten
  • För dig i butik
  • Frågor och svar
  • Offentlig upphandling
  • Svensk kyckling – en värld av smaker

Aktuellt

  • Nyheter
  • Campylobacter
  • Nyhetsbrev
  • Bildbank
  • Svensk Fågels hållbarhetsanalys på gårdsnivå
  • En kycklings liv
  • Är svensk kyckling helt fri från antiobiotika?
  • Svensk Fågels syn på djurvälfärd och ECC
  • Svensk Fågel i jämförelse med ECC
  • Frågor och svar med anledningen av WWF:s Köttguide
  • Fågelinfluensa i Sverige
  • Näringsrik kyckling – viktig mat för unga vuxna
  • Ny klimatstudie: minskat klimatavtryck med en femtedel
  • Svensk Fågels djuromsorgsprogram
  • Benhälsa hos svenska kycklingar

Medlem

  • Vill du bli medlem?
  • Policyer
  • Program
Tuppen
{{ (activeDot == (jumpPoints.length - 1 ) ? 'Tillbaka' : 'Kontakt' ) }}
Stäng