4 portioner
Tillagningstid: ca 20-30 minuter
4 Kycklinggrillkorv
1 spetskål
2 röda paprikor, delade och urkärnade
4 kokta potatisar, delade
50 g bladspenat
3 msk olivolja
1 pkt Kycklingbacon
1 färsk dragon, kruka
1 msk dijonsenap
1 dl majonnäs
1 msk gräddfil
Salt och peppar
Dela spetskålen i 6 klyftor, salta, peppra och häll över lite olivolja. Grilla kålen först på direkt värme och sedan på indirekt värme tills den är mjuk. Det tar totalt ca 10-15 min. Grilla paprika och potatis på direkt värme. Skär ner kålen i bitar och blanda med skivad paprika, potatis och spenat.
Grilla kycklingbaconet och skär det sedan i strimlor. Toppa salladen med baconbitarna. Blanda en dressing på hackad dragon, dijonsenap, majonnäs och gräddfil. Smaka av med salt och peppar. Grilla kycklingkorven och servera direkt med salladen och dressing.
Smaklig måltid!