Mexikansk kycklingsallad

Enkel, hälsosam och god sallad.

4 portioner
Tillagningstid:10-15 minuter

1 hel färdiggrillad, delad och skivad kyckling
250 g kokta svarta bönor
100 g majs (tinad)
1 finhackade röd paprika
3 skivade salladslökar
½ finhackad grön chili
2 msk äppelcidervinäger
4 msk olivolja
2 msk skuren gräslök
1 dl majonnäs
2 msk gräddfil
1 tsk rökt paprikapulver
Salt och peppar

Tillagning

Stek majskornen i en het panna så att de får färg och låt svalna i en bunke. Blanda med bönor, chili, paprika, salladslökar, vinäger och olja. Vänd i gräslök vid servering och smaka av med salt och peppar. Blanda en dressing på majonnäs, gräddfil och rökt paprikapulver. Smaka av med salt och peppar.

Smaklig måltid!