Gröna kycklingtacos med kikärtor, kokos och gurkmeja

400 g, 1 burk sköljda kokta kikärtor på burk
500 g kycklingfärs
1 ägg
1 vitlöksklyfta, pressad
2 msk mango chutney
1 tsk gurkmeja
0.5 tsk curry
1 lime, finrivet skal, spara och pressa över 1/2 lime vid servering
2 msk olja, till stekning
1 litet isbergssalladshuvud
0.5 dl kokosflingor
1 kruka färsk koriander

Gör så här:
Mixa kikärter med handmixer till ett fint hack. Blanda med kycklingfärs, knäck i ett ägg och blanda med pressad vitlök, mango chutney, gurkmeja, curry, finrivet limeskal och salt. Forma till 8-10 små biffar.

Hetta upp olja i en stekpanna och stek biffarna på båda sidor tills de är genomstekta till en innertemperatur på över 70°. Plocka bladen av salladshuvudet och skölj i kallt vatten.

Blanda mango chutney, limesaft och vatten till en sås. Rosta kokosflingor i torr stekpanna.

Servera biffarna i salladsbladen, pressa över en halv lime, toppa med färska korianderblad, rostade kokosflingor och ev lite mer mango chutney.